800/70 R 38 Ceat Farmax HPT 178 D / 181 A8 TL

TEST

Naše cena:

88 639 Kč (s DPH)
73 255 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k58482
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

Farmax HPT

Pneumatiky CEAT FARMAX HPT jsou určeny pro traktory s vysokým výkonem a vysokou rychlostí. Jejich speciálně navržené dezény jsou zesíleny charakteristickými základními drážkami, které poskytují vyšší pevnost traktorům s vysokým výkonem/rychlostí.

Pokud hledáte traktorové pneumatiky, které mají bezproblémovou delší životnost, nehledejte dál, protože pneumatiky CEAT FARMAX HPT mají textilní plášť s vysokou denzitou v kombinaci s vynikající kvalitou běhounu a boční pryžové směsi. Vysoce zesílená konstrukce patky s větší vzdáleností mezi patkami navíc usnadňuje přenášení vyššího zatížení a umožňuje také snadnou montáž.

Řada CEAT FARMAX HPT se vyznačuje nakloněnou špičkou dezénu a zvětšenou šířkou dezénu, která snižuje vibrace a zajišťuje delší životnost pneumatiky. Nižší úhel záběru na rameni zajišťuje lepší trakci a zaoblená ramena zajišťují menší narušení půdy. Větší šířka běhounu také pomáhá s nižším zhutněním půdy. Vysoký objem zajišťuje také vysokou nosnost a vynikající jízdní komfort.

Pneumatiky mají skvělou samočisticí schopnost.

CEAT

Společnost CEAT byla založena v roce 1924 v italském Turíně, od té doby však urazila již dlouhou cestu. Společnost odcestovala do Indie v roce 1958 a později se stala součástí skupiny RPG. Skupina RPG je jedna z nejlepších obchodních konglomerátů v Indii, která má obrat 3 miliardy USD. Dnes je CEAT jedním z předních indických výrobců pneumatik s celosvětovou působností ve více než 120 zemích. Společnost CEAT se pyšní již 90letou tradicí v oboru pneumatik. 

„Zvýšení bezpečnosti a efektivnější mobilita každý den“ je cílem společnosti CEAT. Aby toho společnost CEAT dosáhla, neustále investuje do zákaznických služeb, výzkumu a vývoje, aby zajistili, že dodávají pneumatiky nejvyšší kvality svým zákazníkům po celém světě.

Nejmodernější výrobní závod radiálních pneumatik v Ambernath (Bombaj) se může pochlubit špičkovým vybavením a zkušeným týmem. Díky specializovanému centru pro výzkum a vývoj rychle rozšiřují nabídku radiálních pneumatik pro trh zemědělských a OTR pneumatik po celém světě. 

Objednací číslo: 107669
Výrobce: Ceat
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 800 x 38
Šířka: 800 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 38 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 407,45 kg
Objem: 3,18 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Farmax HPT

Odběr novinek