Agri Star II: Nová série exkluzivně pro Agritechnica 2023

03.10.2023

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) na Agritechnice 2023 představuje novou řadu populárních pneumatik Agri Star II.

 

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) se již dlouho snaží posouvat hranice inovací. Současně se výrobce neustále snaží o dialog se zemědělskou praxí, aby lépe porozuměl jejich speciálním výzvám a požadavkům – a mohl na tomto základě vyvinout vhodná řešení. Toto zaměření na praktický technologický pokrok, zejména v oblasti robustních radiálních pneumatik pro traktory, přitáhlo velkou pozornost a podporu ze strany zemědělců a dodavatelů v celé Evropě.

 

Pokračování úspěšného příběhu

Řada pneumatik Agri Star ll, vyráběná vlajkovou lodí značky YOHT Alliance, se rychle stala na evropském trhu rostoucím úspěchem. Letos – exkluzivně na Agritechnica 2023 – bude představena nejnovější řada Agri Star ll a bude k vidění na stánku YOHT C28 v hale 4C na veletrhu v Hannoveru. Toto rozšíření řady Agri Star II otevírá nové možnosti pro širší řadu strojů, jak dosáhnout jejich plného potenciálu – s vylepšenou trakcí, větší odolností, zvýšenou životností a dalšími vlastnostmi, které zákazníci oceňují. Návštěvníci veletrhu jsou srdečně zváni, aby si prohlédli novou řadu Agri Star II a v rozhovoru s týmem YOHT se dozvěděli více o speciálních vlastnostech a výkonu těchto pneumatik.

 

SLT: Unikátní technika vrstvení

Od prvního představení tohoto inovativního typu pneumatiky, mimořádně spokojená zpětná vazba od farmářů a dodavatelů z různých oblastí použití v evropských zemích jasně ukazuje důvody úspěšného příběhu Agri Star II: Uživatelé nadále doporučují jedinečnou technologii vrstev, Stratified Layer Technology (SLT), zvýrazněná jako vynikající funkce. Tato inovativní technologie poskytuje nejen zlepšenou trakci v terénu, ale také zvyšuje odolnost pneumatik řady Agri Star II při použití v terénu a při silniční přepravě. Uživatelé navíc velmi pozitivně hodnotí charakteristický vzhled pneumatiky „černější než černá“. Spolu s přitažlivým a neobvyklým designem bočnice pneumatiky odráží také barevné schéma hrdost a spokojenost uživatelů.

 

Pohled zpět

Příběh Alliance Agri Star II začal po Agritechnica 2017: Inženýři Alliance Tire Group inspirováni tímto předním zemědělským veletrhem navrhli za necelých 24 měsíců pneumatiku pro traktory, která splňuje všechny dnešní požadavky v tomto segmentu. V počáteční fázi vývoje byly zkoumány hlavní požadavky farmářů a prodejců pneumatik v různých zeměpisných oblastech. Na základě těchto studií byl definován velmi dobrý poměr ceny a výkonu, vynikající trakce po celou dobu životnosti pneumatiky, vynikající životnost, vynikající výkon i při přepravě po silnici, vynikající brzdné vlastnosti a velmi dobré samočisticí vlastnosti.To jsou nejdůležitější výkonnostní charakteristiky. Ve druhé fázi byly rozvinuté koncepty 3D modelu nového Agri Star II představeny zapojeným farmářům a obchodníkům, aby získali zpětnou vazbu k tomuto návrhu. Na základě návrhů byla provedena řada změn, včetně širších ramen pneumatik, speciálních nosů hřebů a obrysů stěny hřebů a optimalizovaného počtu hřebů.

 

Vysoce kvalitní komponenty

Při výrobě jsou použity materiály a komponenty obzvláště vysoké kvality. PET, polyethylentereftalát, tvoří zpevňující obvodový střed Agri Star II. namísto běžně používaného nylonu se vývojáři rozhodli pro polyester, velmi odolný materiál pro kostru pneumatik a tkaninu pásů. Zajišťuje, že pneumatika zůstane kulatá a nedeformuje se ani po letech tvrdého používání. Polyester navíc pomáhá předcházet dočasné deformaci běhounu, ke které může dojít u traktoru s nylonovou kostrou zaparkovaného přes noc kvůli přehřátí po náročných operacích. To zajišťuje trvale perfektní jízdní vlastnosti na silnici a spolehlivou trakci v terénu po celou dobu životnosti pneumatik.

Mezinárodní tým YOHT považuje rozšíření této úspěšné řady pneumatik za jasný závazek ke strategii účinné podpory farmářů a dodavatelů v jejich každodenním úsilí o produkci potravin, obnovitelných surovin a bioenergie.

Těšíme se s Vámi na Agritechnica 2023, Vaše E-AGROPNEU (Czechmaster Servis s.r.o.)

zdroj: www.reifenpresse.de

Aktuálně máme v prodeji současnou verzi pneumatik Agri Star II. Nabídku těchto pneumatik si můžete prohlédnout zde

Jakmile budeme mít tuto novou, vylepšenou verzi pneumatik Alliance Agri Star II, samozřejmě je bez váhání zařadíme do našeho sortimentu

»zpět do archivu novinek

  

 

 

 

Odběr novinek